Koronakrisen og aktiviteter i menigheten

Kjære alle sammen! 

1. Regjeringen besluttet i dag at arrangementer med inntil 50 personer kan finne sted fra 7. mai. Det betyr at små menigheter igjen kan feire gudstjeneste fra søndag 10. mai. 

2. Vi kommer til å legge ut mer informasjon i løpet av neste uke om hva dette betyr for vår menighet og det videre programmet. 

3. Vi gleder oss veldig til å treffes! Samtidig kan det være vi en periode fremover både skal ha fysisk gudstjeneste og overføre på nett, slik at de som er i risikogrupper, fortsatt kan følge med hjemmefra. 

4. Vi har også hatt et flott samarbeid med Dynamiskirken disse ukene som kirka har vært stengt og må finne ut hvordan vi kan ta med oss det beste av det samarbeidet videre.

5. Første fysiske arrangement i kirka blir lovsangsøvelse allerede nå på søndag (3. mai) fra kl10.00 til 11.00. Både gamle og nye sangere er velkommen! 

6. Øvelsen er i tråd med regjeringens beslutning om å tillate begrensede musikkøvelser. Vi har kapasitet til å ta imot 21 personer i smittesikre omgivelser og følger veileder om smittevern fra Norges musikkråd. Send sms til Kjetil om du har lyst å være med.

Ønsker dere alle Guds velsignelse og ser frem å møtes snart!

Menighetsrådet kommer tilbake med mer informasjon i løper av neste uke.

Mvh

Kjetil